Skärmklipp 2016-05-03 23.21.17

Skyddsglas

Har du råkat ut för inbrott och skadegörelse? Då vet du förmodligen vad det innebär att tvingas ta oväntade kostnader för glaskross, reparationer och nytt glas. Driftstopp kan bli dyra, för att inte tala om förlorade varor, inventarier och drabbad personal.

Skyddsglas används för att minimera risken för skada på människor och föremål vid yttre våld. Det kan handla om skadegörelse, inbrott, rymning, intrång och beskjutning. Det skyddande glaset är laminerat och uppbyggnaden av glaset varierar med skyddsfunktionen. Skyddsglas släpper dessutom in dagsljus och öppnar för kommunikation, vilket är en viktig egenskap för användandet i till exempel butikslokaler.

IsolerPoly står emot upprepade angrepp

Med skyddsrutan IsolerPoly kan du undvika upprepade angrepp. Den står emot minst 35 slag med kofot och andra tillhyggen. IsolerPoly står även emot försvagning genom kylning eller värme. Denna unika säkerhetslösning har vi tagit fram i vår satsning på utveckling av säkerhetsprodukter.

IsolerPoly ser ut som en helt vanlig glasruta, men består av transparenta, motståndskraftiga och underhållsfria polykarbonatskivor. Skyddsrutan används i utsatta miljöer som entréer, dörrar och fönster där den monteras mellan glasskivor likt isolerglas.
Det är en godkänd säkerhetslösning i klass P6B av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

StopPoly skyddar mot glaskross

StopPoly har samma skyddsegenskaper som IsolerPoly, skillnaden är att det eftermonteras utanpå eller innanför befintliga glasrutor. Med säkerhetslösningen StopPoly har du ett effektivt skydd mot skadegörelse och inbrott. Glaset står emot minst 35 slag med kofot och andra tillhyggen, vilket gör eventuella skadegörelseförsök avskräckande eftersom det både är tidsödande och ljudligt.

StopPoly ser ut som en helt vanlig glasruta, men består av transparenta och motståndskraftiga polykarbonatskivor. Den kan ersätta glaset i entrépartier, dörrar och fönster och är omöjlig att rycka loss eftersom det inte finns några fästpunkter för rep eller vajrar, till skillnad från galler. Det är alltså ett säkrare alternativ som också gör att du slipper känna dig ”inburad”.

Splitterskyddsfilm försvårar för angripare

Splitterskyddsfilm finns i flera varianter och monteras invändigt på befintligt glas. Vid skadegörelse undviks kostnader för städning av krossat glas. Filmen försvårar och fördröjer angripare att ta sig igenom glaset. Det förebygger också skärskador vid explosioner.

vill du veta mer?

Vi hjälper dig gärna till den bästa lösningen för just dina behov.
Kontakta oss på 070 - 799 96 97 eller info@citysakerhet.se, så återkommer vi snarast.