Skärmklipp 2016-05-03 23.21.17

Solfilm och säkerhetsfilm
– en produkt, två lösningar

Solar Gard® Armorcoat® säkerhetsfilmer med solskydd ger ett kraftigt skydd mot både intrång och oönskad värmeinstrålning.
Dessutom sparar det energi.


Säkerhetsfilmerna kombinerade med solskydd i Solar Gard® Armorcoat®-serien är tonade och reflekterande för att ge ytterligare fördelar utöver splitterskyddet och UV-reduktionen. I dessa filmer finns ett metalliserat lager polyester, belagda med tåliga metaller för att få högeffektiva solskyddsegenskaper och färger.

Förutom att hålla glaset på plats om det går sönder är dessa filmer utvalda för sin förmåga att ge insynsskydd, ge en jämnare och behagligare temperatur, minska bländning som är påfrestande för ögonen samt skydda inredning och varor mot blekning. Välj säkerhetsfilm med solskydd för att skydda människor och egendom, skapa ett svalt och behagligt inomhusklimat samtidigt som du sparar energi.

Solvärme och ultraviolett strålning kan bleka möbler, mattor, gardiner och varor. Solar Gard®s filmer reflekterar upp till 99 % av det skadliga ultravioletta ljuset och solvärme i varierande grad, vilket både är bra för hälsan och bidrar till att hålla interiören i huset i gott skick.

Välj mellan den transparenta men ändå solvärmeavvisande 8 Mil LX70 eller den reflekterande Silver-serien med kraftigt skydd både mot insyn och intrång.

Solar Gard® Armorcoat® Silver-serien

Solar Gard®s Silver-serie består av ett brett sortiment filmer tillverkade av metaller som guld, silver och brons. Serien ger ett optimalt insynsskydd och släpper in ett minimum av solvärme. Den är ett populärt val i kommersiella fastigheter – Silver-serien ger en behagligt sval inomhusmiljö och stora energibesparingar.

Solar Gard® Armorcoat® 8 Mil LX70

Solar Gard® 8 mil LX70 erbjuder så mycket mer än bara säkerhet och skydd mot intrång och glassplitter. Den erbjuder effektiv solvärmeavvisning och minskar värmetoppar, skyddar dina möbler och inredning från solens skadliga och nedbrytande solstrålar samtidigt som den släpper in dagsljuset och låter dig njuta av utsikten precis som vanligt. Solar Gard® 8 mil LX70 håller sylvassa glasskärvor på plats om glaset skulle gå sönder vid ett inbrottsförsök eller vid mycket hårt väder, m.m.
 
Solar Gard® är global ledare inom utveckling, tillverkning och distribution av fönsterfilmer och har stått för en av mest betrodda och populära fönsterfilmserierna över hela världen i mer än 30 år. Solar Gard®s produkter erbjuder en överlägsen kvalitet och garantierna hör till de mest omfattande inom branschen.

Läs mer om Solar Gard®s garanti för säkerhetsfilmer i denna pdf (öppnas i ett separat fönster) »

Vill du veta mer?

Vi hjälper dig gärna till den bästa lösningen för just dina behov.
Kontakta oss på 070 - 799 96 97 eller info@citysakerhet.se, så återkommer vi snarast.